Fejl E204 vises, når du installerer en systemopdatering på din Xbox One-konsol

En af følgende fejlkoder vises, når du prøver at opdatere din Xbox One-konsol:

• E204
  • E204 xxxxxxxx xxxxxxxx

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Løsning

Brug Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering til at løse dette problem:

1. Gå til Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.
  2. Vælg Der vises en fejlmeddelelse eller en fejlkode.
  3. Vælg Der vises en fejlkode.
  4. Rul ned på skærmen, og vælg E204 XXXXXXXX XXXXXXXX.
  5. Følg instruktionerne i Trin 4 for at opdatere din konsol.