Fejl PBR10321 vises, når du prøver at foretage et køb fra din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb fra din Xbox One-konsol:

• PBR10321
  • Your purchase can't be completed with this payment option. Try a different or new way to pay.

Løsning

Prøv at betale igen med en anden betalingsmetode.

Hvis du skal føje en ny betalingsmåde til din Xbox Live-konto, kan du gøre det på din computer eller på din Xbox One-konsol. Du kan finde flere oplysninger i Skift en betalingsmåde for Xbox Live.