Fejl PBR141078 vises, når du foretager et køb fra din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du foretager et køb fra din Xbox One-konsol:

Error PBR141078
We couldn’t get authorization for this. (Fejl PBR141078. Vi kunne ikke få en godkendelse). Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank. (Hvis du har flere spørgsmål, skal du kontakte din bank).

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Kontakt dit pengeinstitut

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank, og spørg dem om dine købstilladelser, og om du har tilladelse til at foretage onlinekøb med din betalingsmåde.

Løsning 2: Brug en anden betalingsmåde

Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, skal du gå til Skift betalingsmåde, vælge Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.

Gør følgende for at tilføje en ny betalingsmåde fra din Xbox One-konsol:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Betaling og fakturering under Konto.
  5. Vælg Tilføj betalingsmåde.