Fejl PBR30160 vises, når du foretager et køb på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb via din Xbox One-konsol:

Fejl PBR30160

Sorry about that. Give it a try in a while.

Løsninger

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: Begrænset
2017-09-22T16:14:10.0000000-07:00

Påvirkede platforme:

Xbox One

Påvirkede tjenester:

We are working to resolve a store error affecting some console users. Purchases made on Xbox.com or the Xbox app are not affected, and will be available to download to the console via My Games and Apps under Ready To Install.

Seneste opdatering

Vi mener, at have identificeret problemet, der forhindrer nogle medlemmer i at købe indhold. Tak for tålmodigheden, mens teamet arbejder på at løse problemet.

Løsning 2: Prøv at foretage købet igen

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.