Fejl PBR30160 vises, når du foretager et køb på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb via din Xbox One-konsol:

Fejl PBR30160

Sorry about that. Give it a try in a while.

Løsninger

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-05-28T21:28:14.8452560+00:00

Løsning 2: Prøv at foretage købet igen

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl PBR30160 vises, når du foretager et køb på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?