Fejl PBR30225 vises, når du foretager et køb på din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du foretager et køb på din Xbox One-konsol:

Error PBR30225

We couldn’t get authorization for this. Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank.

Dette betyder, at der opstod problemer under forsøget på at få godkendt dit køb.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Kontakt dit pengeinstitut

Kontakt dit finansieringsselskab eller din bank, og spørg dem om din kontos købstilladelser.

Løsning 2: Brug en anden betalingsmåde

Der kan være et problem med en betalingsmåde, som er knyttet til din konto. Prøv at bruge en anden betalingsmåde for at undgå dette problem. Føj om nødvendigt en anden betalingsmåde til din konto. Det kan du gøre ved at gå til Skift betalingsmåde, vælge Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.

Løsning 3: Prøv at foretage købet igen senere

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis der forekommer for mange købsfejl, kan det betyde, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).