Fejl PBR40195 vises, når du tilføjer en betalingsmåde fra en Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at føje en betalingsmåde til din Microsoft-konto fra din Xbox One-konsol:

Error PBR40195
This payment option is used on as many accounts as it's allowed to be. Remove it from those accounts and try again, or add a different payment option.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Fjern din betalingsmåde fra en anden af dine konti

Hvis du har mere end én konto, skal du fjerne denne betalingsmåde fra mindst én af dine andre konti. Gå til Skift betalingsmåde, vælg Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen, og følg derefter instruktionerne.

Prøv derefter at tilføje betalingsmåden på den oprindelige konto igen ved at vælge Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og følge instruktionerne.

Du kan få yderligere hjælp i Administrer dine betalingsmåder til de abonnementer, der ikke er Xbox-abonnementer, på Xbox One.

Løsning 2: Prøv at bruge en anden betalingsmåde

Gå til Opdater en betalingsmåde, vælg Opdater en betalingsmåde eller Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen, og følg derefter instruktionerne.

Relaterede problemer