Fejl PBR40441 vises, når du prøver at købe et tilbud fra en Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at købe et tilbud fra din Xbox One-konsol:

• Error PBR40441
  • Only a limited number of these are allowed on any one account.

Det kan betyde, at det tilbud, du prøver at købe, allerede er blevet købt det antal gange, som er tilladt for din konto.

Løsning

Tilbuddet kan ikke købes igen med den samme konto. Prøv et andet køb.