Fejl PBR41080 vises, når du prøver at købe et abonnement fra din Xbox One-konsol

Følgende fejl og meddelelse vises, når du prøver at købe et nyt abonnement fra din Xbox One-konsol:

Fejl PBR41080
Hvis du vil ændre den måde, du betaler for dit abonnement på, kan du ændre betalingsmåden for dit aktuelle abonnement i stedet for at købe et nyt abonnement.

Det kan betyde, at du prøver at bruge en ny betalingsmåde til at købe et nyt abonnement, som er identisk med det aktuelle abonnement på din konto, eller at dit aktuelle abonnement er blevet suspenderet på grund af manglende betaling.

Løsninger

Du kan løse problemet ved at ændre den måde, du betaler for abonnementet på:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
    Bemærk! Du kan blive bedt om at indtaste en sikkerhedskode for at få adgang til din konto.
  3. Vælg Tjenester og abonnementer.
  4. Hvis du har en forfalden saldo for dit abonnement, skal du vælge Betal nu under Næste betaling og derefter følge trinnene for at ændre betalingsmåden.
  5. Hvis Betal nu ikke vises under Næste betaling, skal du vælge Skift din betalingsmetode under Betal med og derefter følge trinnene for at ændre din betalingsmetode.