Fejl PBR41210 vises, når du køber et ekstra Xbox Live Gold-abonnement på din Xbox One-konsol

Følgende fejl og meddelelse vises, når du køber et ekstra Xbox Live Gold-abonnement på din Xbox One-konsol:

• Error PBR41210
  • Extending your subscription isn't currently allowed for your account.

Det kan betyde, at du har købt den maksimale abonnementstid, der er tilladt for din konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Du kan aktivere den automatiske fornyelse på dit aktuelle abonnement, så du sikrer, at der ikke opstår et hul i din kontos aktuelle abonnement. Du kan finde flere oplysninger i Få at vide, hvordan du slår automatisk fornyelse til for dit Xbox Live Gold-medlemskab.

Løsning 2: Tillad, at den aktuelle abonnementstid udløber før køb.