Fejl PBR42710 vises, når du køber et abonnement på din Xbox One-konsol

Følgende fejl og meddelelse vises, når du køber et abonnement på din Xbox One-konsol:

• Error PBR42710
  • To change how you pay, go to xbox.com/accounts or Settings>Subscriptions on your Xbox One. If you used your Microsoft account to pay, you can't switch to a different payment option.

Det kan betyde, at du prøver at købe et nyt abonnement, som er af samme type som din kontos aktuelle abonnement. Din konto har allerede dette abonnement.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Følg disse trin på en computer for at tilføje en ny betalingsmetode. Du kan få hjælp i Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto.

Bemærk! Brug ikke denne fremgangsmåde på en mobilenhed. De oplysninger, du prøver at få adgang til, vises muligvis ikke korrekt på mobilenheden.

1. Gå til Min konto på Xbox.com.
  2. Hvis du ikke allerede er logget på, skal du angive oplysningerne til din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode) og derefter vælge Log på.
  3. Bemærk! Sørg for at logge på med den Microsoft-konto, der er knyttet til den Xbox-konto, du skal opdatere. Hvis du ikke kender din Microsoft-konto eller din adgangskode, skal du se under Find din Microsoft-konto.

4. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Håndter betalingsindstillinger.
  5. Gør et af følgende:
    • Vælg Tilføj et nyt kreditkort. Angiv dine kreditkortoplysninger.
    • Vælg Betal med PayPal. Følg instruktionerne for at tilføje en eksisterende PayPal-konto eller oprette en ny. PayPal er ikke tilgængelig i alle områder.

6. Vælg Next. Siden "Tjek faktureringsoplysninger" vises.
  7. Bekræft, at dine oplysninger er korrekte, og vælg derefter GEM OPLYSNINGER. Hvis du ikke skal foretage andre ændringer, skal du klikke på X (i en cirkel) øverst til højre på siden.

Løsning 2: Du kan se, hvordan du opdaterer dine betalingsmåder fra din Xbox One-konsol, i Føj en betalingsmetode til din Xbox Live-konto.