Fejl PBR75550 vises, når du foretager et køb fra din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du foretager et køb fra din Xbox One-konsol:

PBR75550 We couldn’t get authorization for this.
    Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank. (Hvis du har flere spørgsmål, skal du kontakte din bank).

Det betyder, at der opstod problemer under forsøget på at få godkendt dit køb.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Kontakt dit pengeinstitut

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank, og spørg dem om dine købstilladelser, og om du har tilladelse til at foretage onlinekøb med din betalingsmåde.

Løsning 2: Tilføj en betalingsmåde

Det kan du gøre ved at gå til Skift betalingsmåde, vælge Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.