Fejl PBR9002 vises, når du foretager et køb på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox One-konsol:

PBR9002

Your purchase can't be completed with this payment option. Try a different or new way to pay.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at føje en ny betalingsmåde til din Microsoft-konto og derefter prøve at købe igen med den nye betalingsmåde. Hvis du har brug for hjælp, skal du se Tilføj en betalingsmåde, vælge Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.