Fejl PBR9012 vises, når du foretager et køb fra din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du foretager et køb fra din Xbox One-konsol:

PBR9012

We couldn't get authorization for this. Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank. (Hvis du har flere spørgsmål, skal du kontakte din bank).

Det betyder, at der opstod problemer under forsøget på at få godkendt dit køb.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Kontakt dit pengeinstitut

Kontakt dit finansieringsselskab eller kreditkortselskab, og spørg dem om dine købstilladelser, og om du har tilladelse til at foretage onlinekøb med din betalingsmåde.

Løsning 2: Tilføj en ny betalingsmåde

Føj en ny betalingsmåde til din Microsoft-konto, og prøv at købe igen. Du kan finde flere oplysninger på følgende sider: