Fejl PBR9039 vises, når du opdeler betalingen for et køb på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at opdele betalingen for et køb fra din Xbox One-konsol:

PBR9039

There's a problem using this credit card to split the payment. Choose a different credit card, or add a new one.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at føje en ny betalingsmåde til din Microsoft-konto og derefter prøve at købe igen vha. den nye betalingsmåde. Gå til Skift betalingsmåde, vælg Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen, og følg derefter instruktionerne.