Fejl PI102 vises, når du ændrer en betalingsmetode fra din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at ændre en betalingsmåde fra din Xbox One-konsol:

PI102
Der opstod et problem. Prøv at tilføje eller ændre denne betalingsmåde igen om et par minutter.

Løsninger

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
    2017-03-29T19:22:06.6642710+00:00

Løsning 2: Prøv igen om et par minutter

Vent nogle minutter, og prøv derefter at ændre din betalingsmåde igen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.