Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Fejlkoden SVC60017 vises, når du forsøger at indløse en forudbetalt kode på Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at indløse en forudbetalt kode på Xbox One:

SVC60017

Løsning

Denne fejlkode betyder, at der var problemer med konfiguration af den forudbetalte kode. Prøv at indløse din kode igen om et par timer.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkoden SVC60017 vises, når du forsøger at indløse en forudbetalt kode på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side