Fejl XBOS3009 vises, når du prøver at tilføje et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab

Problem

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at tilføje et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab:

You have a Gold Membership already

Give this trial Gold membership to a friend who hasn't tried Gold, and let them see what they've been missing on Xbox Live.

XBOS3009

Det betyder, at du allerede har købt et Xbox Live Gold-medlemskab.

Bemærk! Du kan ikke føje et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab til et betalt Xbox Live Gold-medlemskab.

Løsninger

Du skal ikke gøre noget for at afhjælpe denne fejl. Du kan få flere oplysninger om Xbox Live Gold i Få mest ud af Xbox med Xbox Live Gold.