En app kan ikke startes på Xbox One

Når du starter en app på Xbox One, vises velkomstskærmen i nogle få sekunder, og derefter kommer du tilbage til startskærmen.

Løsninger

Løsning 1: Start appen igen

Prøv at løse dette problem ved at lukke appen og starte den igen:

1. Hvis appen er tilgængelig på startskærmen – enten i det store midterste appfelt eller på et af de fire "senest anvendte"-felter – skal du markere feltet med controlleren (men ikke vælge det).
  2. Tryk på Menuknappen  på controlleren.
  1. Hvis indstillingen Afslut er tilgængelig, skal du vælge den. (Hvis den ikke er tilgængelig, kører appen ikke i øjeblikket).
  2. Når du er sikker på, at appen er lukket, kan du starte appen igen ved at vælge den fra "senest anvendte"-felterne eller fra Mine spil og apps.

Hvis appen ikke starter, kan du prøve næste løsning.

Løsning 2: Genstart Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.

Bemærk! Hvis du trykker på Xbox-knappen  åbner guiden fra en hvilken helst skærm på konsollen.

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at starte appen igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox -knappen  på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen. Prøv at starte appen igen.

Løsning 3: Fjern spillet, og installer appen igen

Hvis problemet stadig ikke er løst, skal du prøve at fjerne appen og derefter installere den igen. Sådan gør du:

1. Gå til Start, gå til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Markér det indhold, du vil fjerne.
  3. Tryk på Menu-knappen  på controlleren.
  4. Vælg Fjern.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.