Sådan fletter du en eksisterende Skype-konto med en Microsoft-konto

Oversigt

Hvis du allerede er Skype-kunde, kan du flette din Skype-konto sammen med din Microsoft-konto for at bruge Skype-appen på din Xbox One-konsol.

Løsning

Hvis du vil bruge Skype-appen på din Xbox One-konsol, skal du bruge en Skype-konto. Gør følgende for at flette en eksisterende Skype-konto med din Microsoft-konto:

1. Log på din Xbox One-konsol med din Microsoft-konto.
  2. Vælg Skype-appen.
  1. Vælg Sign in, og log derefter på din eksisterende Skype-konto.
  2. Du bliver bedt om at gøre følgende: "It's time to merge." Select Merge.
  1. Det kan tage et par minutter at afslutte processen. Når du er færdig, vises meddelelsen: "All done! Your Microsoft and Skype accounts have been successfully merged."
  1. Vælg OK.

Din Skype- og Microsoft-konto er nu flettet sammen.