Kom i gang med Xbox One

Det har du brug for        To nemme trin        Hvad kan jeg ellers gøre?        Tips og tricks

Det har du brug for

Du skal bruge disse fire ting for at komme i gang med at bruge dine Xbox One-konsol:

Et tv, der understøtter HDMI     |     En Microsoft-konto      |     En bredbåndsforbindelse til internettet     |     En Xbox One-konsol

To nemme trin

Hvad kan jeg ellers gøre?

Flyt fra Xbox 360 til Xbox One

Tilslut Xbox One-tilbehør

Se direkte tv med OneGuide

Når du konfigurerer en Xbox One-konsol og forbinder den til Xbox Live, bliver nogle oplysninger fra din Xbox 360 automatisk tilgængelige på din Xbox One. Se, hvad der bliver overført.

Gør din spiloplevelse mere spændende og nøjagtig, og få bedre forbindelse med tilbehør til Xbox One. Se, hvordan disse enheder kan give dig de bedste og nyeste funktioner i Xbox One.

Med Xbox One får du flere måder til at se tv på, og det er nemt at skifte mellem tv-serier og spil. Få mere at vide om, hvordan du bruger disse funktioner.

Flyt fra den originale Xbox One-konsol til Xbox One S

Indløs en forudbetalt Xbox-kode

4K på Xbox One S

Få et overblik over de nye funktioner på Xbox One S-konsollen, som du får adgang til, når du opgraderer fra den originale Xbox One-konsol, f.eks. 4K, Bluetooth m.m.

Se, hvordan du kan indløse et Xbox-gavekort, et Xbox Live Gold-kort eller en anden forudbetalt kode til Xbox Live-indhold.

Med et understøttet UHD-tv kan du bruge 4K-indhold. Få alle oplysningerne.

Tips og tricks

Øget tilgængelighed

Få at vide, hvordan du bruger disse indstillinger til at gøre din Xbox One-oplevelse nemmere og mere komfortabel.