Kom i gang med Xbox One

Se hvad der er nyt på Xbox-konsollen

Bliv klar til Xbox One X

Gør din spilsamling klar til brug på Xbox X
Bliv klar til Xbox One X! Her er, hvad du kan gøre nu:

Skifte fra Xbox One til Xbox One X eller Xbox One S
Find ud af, hvad du får, når du opgraderer fra den oprindelige Xbox One til Xbox One X eller Xbox One S.

Alt om 4 K-spil
Hvad du skal vide for at nyde dine spil i 4K og HDR (high dynamic range).

Hvad er forskellen mellem 4K-, HDR- og Xbox One X Enhanced-spil?
Hvad betyder 4K, HDR og Xbox One X Enhanced? Vi har svarene.

Konfigurer din Xbox

Konfigurer din Xbox One-konsol
Få hjælp til at indstille din nye Xbox.

Hvad er Xbox Live, og hvordan kommer jeg i gang med at bruge tjenesten?
Få mere at vide om Xbox Live, verdens mest spændende sociale underholdning.

Tilføj et familiemedlem
Administrer beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for børn og teenagere.

Tilpas startside
Gør noget særligt for dine favoritspil og Xbox-venner ved at føje dem til Start.

Hvordan bruger du en Kinect-adapter sammen med Xbox One X og Xbox One S
Hvis du vil bruge din Kinect-sensor sammen med en ny Xbox, skal du have Xbox Kinect Adapter.