Brug appkanaler med OneGuide

Oversigt

Der vises TV-programmer for udvalgte apps, f.eks. Film og tv, SkyDrive og andre, på appkanallisten i OneGuide. Det indhold, der er tilgængeligt til disse apps, kan være alt fra journalistisk indhold til dine personlige favoritter.

På denne side beskrives det, hvordan du føjer video-on-demand-apps til listen over appkanaler i OneGuide.

Føj apps til listen over appkanaler

Sådan føjer du video-on-demand-apps til din liste over appkanaler i OneGuide:

1. Rul til højre på startskærmen, og vælg OneGuide øverst på skærmen.
  2. Vælg App-kanaler.
Indstillingen
  1. På skærmen App-kanaler vises der en liste over populære appkanaler under Find kanaler.
    Bemærk! Hvis din yndlingsappkanal ikke vises, skal du vælge Flere app-kanaler for at se et katalog over alle understøttede appkanaler.
Et eksempel på skærmen App-kanaler, hvor appen Hulu Plus er markeret
  1. Når du finder en appkanal, du vil se, skal du trykke på Y-knappen  på controlleren for at udvide udbyderen af appkanalen.
Dialogboksen Gennemse på skærmen App-kanaler
  1. Rul til stjernen til højre for applogofeltet, og tryk derefter på A-knappen  på controlleren for at føje appkanalen til dine favoritter.
Appen Bravo Now er markeret i dialogboksen Gennemse på skærmen App-kanaler
  1. Tryk på B-knappen  på controlleren for at gå tilbage til skærmen App-kanaler. Den nye appkanal vises nu på skærmen App-kanal, hvor du nemt kan få adgang til den.
Indstillingen