Sådan tilslutter du din Xbox One til dit hjemmebiografsystem for at se live TV

Del af den samlede Xbox One Kom i gang-oplevelse

Brug Xbox One til at integrere kabel-TV, satellit-TV eller trådløst TV med en lang række systemkonfigurationer for hjemmebiografen. I modsætning til en traditionel konsolkonfiguration er der et par detaljer mere, du skal overveje, når du integrerer TV. Som med de fleste tilføjelser til et underholdningssystem kan du tilføje en ny enhed på mange måder, og de nøjagtige oplysninger varierer, afhængigt af dine behov og ønsker.

På denne side

Her er nogle retningslinjer

• Vær direkte. Tilslut din Xbox One direkte i dit TV, hvis det overhovedet er muligt.
  • Vær simpel. Jo mindre kompliceret installationen er, jo færre problemer vil du sikkert få.

Grundlæggende konfiguration

Den mest direkte konfiguration er at tilslutte din kabel- eller satellit-TV-set-top-boks til din Xbox One med et HDMI-kabel og derefter tilslutte din Xbox One til dit TV med et andet HDMI-kabel.

Bemærk! Videooutput til Xbox One-konsollen er kun i HDMI-format.

• Det er den mest direkte måde og samtidig den bedste måde for underholdningssystemer, der bruger TV'ets højttalere eller eksterne højttalere, der er tilsluttet TV'et.
  • Dit hjemmebiografsystem skal understøtte lyd via HDMI, hvis du vælger denne konfiguration.
Xbox One-konsol tilsluttet til TV og til kabel- eller satellitboks.

Bemærk! I denne konfiguration skal Xbox One altid være tændt, for at du kan se det live TV-signal, der sendes fra din kabel-/satellitmodtager. Hvis du vil kunne se TV via Xbox OneGuide, når konsollen er tændt, men også vil have mulighed for at se TV, når konsollen er slukket, skal du bruge et HDMI-splitterkabel mellem kabel-/satellitmodtageren og din Xbox One.

Vigtigt! Den ovenfor nævnte opsætning anbefales ikke på grund af den varierende kvalitet af de HDMI-splitterkabler, der sælges i dag. HDMI-splitterkabler kan forringe signalet, give HDCP-fejl eller forårsage andre problemer, som kan påvirke billed- og lydkvaliteten og din generelle brug af OneGuide-funktionerne på Xbox One.

Grundlæggende konfiguration med en AV-modtager

Med en AV-modtager (audio/video) er den bedste og mest direkte løsning at tilslutte enhederne efter hinanden:

1. Tilslut HDMI-udgangsstikket på din set-top-boks til HDMI-indgangsstikket på Xbox One.
  2. Tilslut HDMI-udgangsstikket på Xbox One til HDMI-indgangsstikket på din AV-modtager.
  3. Tilslut HDMI-udgangsstikket på AV-modtageren til HDMI-indgangsstikket på dit TV.
Xbox One-konsol tilsluttet til TV og til kabel- eller satellitboks, AV-modtager og TV.

Bemærk!

• Denne indstilling kræver, at alle enheder understøtter lyd via HDMI.
  • Surround sound fra din set-top-boks går ikke gennem Xbox One.
  • Når du udfører denne form for grundlæggende konfiguration med en AV-modtager, føres både lyd og billeder gennem en anden enhed. Afhængigt af dit udstyr er der en lille risiko for forsinket lyd eller billede.

Lydmodtager med optisk eller sound bar

Denne konfiguration er en smule mere avanceret og kræver måske andre kabler end HDMI-kabler. Denne indstilling giver en fuld surround sound fra set-top-boksen til dit TV. Den er mest velegnet til ældre AV-modtagere, der enten ikke har en HDMI-port eller ikke understøtter lyd via HDMI.

1. Tilslut HDMI-udgangsstikket på din set-top-boks til HDMI-indgangsstikket på Xbox One.
  2. Tilslut HDMI-udgangsstikket på Xbox One til HDMI-indgangsstikket på dit TV.
  3. Tilslut lydudgangsstikket fra TV'et til lydindgangsstikket på din lydbjælke ved hjælp af enten et HDMI-kabel eller et optisk S/PDIF-kabel.
Xbox One-konsol tilsluttet til kabel- eller satellitboks, lydbjælke og TV.

Konfigurer surroundsound

Du kan overføre surround sound fra din set-top-boks til dit TV eller din AV-modtager direkte fra din Xbox One-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at trykke på Xbox-knappen .

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg TV og OneGuide.
  5. Vælg Lyd & video.
  6. Skift lydindstillingen fra Stereo til Surround sound.
  7. Vælg Genstart nu. Din konsol genstartes og aktiverer surround sound fra din konsol til dit TV eller din AV-modtager.