Brug stemmekommandoer til at styre dit tv på Xbox One S eller den originale Xbox One

Oversigt

Ligesom resten af Xbox One kan du styre OneGuide med talekommandoer. Du skal huske at konfigurere og kalibrere din Kinect til lyd. Du kan finde flere oplysninger i Kalibrer mikrofonen på din Kinect-sensor.

Bemærk!

• Du kan når som helst se en liste over tilgængelige kommandoer på skærmen ved at sige "Hey Cortana, what can I say?" (Hej Cortana, hvad kan jeg sige?). Hvis der ikke er et mikrofonikon øverst til højre på skærmen, lytter din Xbox ikke. Du skal sige "Hey Cortana" (Hej Cortana) igen for at få den til at lytte, inden du siger din kommando.
  • Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan se en liste over Xbox One-funktioner og de områder, hvor de er tilgængelige, i Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

Stemmekommandoer

Hvis du vil:

Skal du sige:

Sted:

Se tv

"Watch TV"

Hvor som helst

Slå alle lyde på dit tv eller din modtager fra

"Mute"

Hvor som helst

Slå alle lyde på dit tv eller din modtager til

"Unmute"

Hvor som helst

Øge lydstyrken

"Volume up"

Hvor som helst

Formindske lydstyrken

"Volume down"

Hvor som helst

Åbne OneGuide

"Show TV Guide"

Live-tv

Flytte guiden op til kanaler med lavere numre

"Page up"

OneGuide

Flytte guiden ned til kanaler med højere numre

"Page down"

OneGuide

Flytte til højre til senere tidsintervaller

"Later"

OneGuide

Flytte til venstre til tidligere tidsintervaller

(Bemærk, at du ikke kan gå til et tidligere tidspunkt end det aktuelle tidspunkt).

"Earlier"

OneGuide

Vælge et program fra guiden

Navnet på programmet (f.eks. NOVA)

OneGuide

Vælge en kanal fra guiden

Navnet på stationen (f.eks. PBS)

OneGuide

Skifte til den markerede kanal

"Watch this channel"

OneGuide

Se en bestemt udsendelse eller kanal

"Watch navn på udsendelse eller kanal"

OneGuide

Se listen over dine favoritkanaler

"Favorites"

OneGuide

Se dine streamede medieapps

"App channels"

OneGuide

Se de kanaler, du har set sidst

"Recent channels"

OneGuide

Hoppe til en kanal

"What's on navn på kanal?"

OneGuide