Del denne side

Aktivér digital surround sound for dit TV på Xbox One

Som standard sender Xbox One-konsollen lyd fra live TV i stereo og ikke i surround sound.

Sådan aktiverer du digital surround sound:

  1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.

    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at trykke på Xbox-knappen .

  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg TV og OneGuide.
  5. Vælg Lyd & video.
  6. Skift lydindstillingen fra Stereo til Surround sound.
  7. Vælg Genstart nu. Din konsol genstartes og aktiverer surround sound fra din konsol til dit TV eller din AV-modtager.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Aktivér digital surround sound for dit TV på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side