Sådan rapporterer du problemer med OneGuide på din Xbox One-konsol

Nu kan du rapportere problemer med OneGuide direkte fra din Xbox One-konsol.

Problemer, du kan rapportere

Du kan rapportere følgende problemer med OneGuide:

• Manglende TV-udbyder
  • Manglende kanaludvalg for TV
  • Manglende kanal
  • Forkerte programoplysninger
  • Forkert kanal
  • Lydproblem
  • Billedproblem
  • Andet

Sådan rapporterer du problemer med OneGuide

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Tv og OneGuide.
  5. Vælg Fejlfinding.
  6. Vælg Rapportér et problem med OneGuide.
  7. Vælg Rapportér problem med din kabel- eller satellitboks eller Rapportér problem med din USB TV-tuner.
Skærmen
  1. Vælg Vælg en for at få adgang til rullemenuen med de problemer, du kan rapportere.
  2. Vælg det problem, du vil rapportere, i rullemenuen.
Indstillingen
  1. Vælg Næste.
Knappen Næste er markeret på skærmen
  1. Når du har valgt problemet, bliver du bedt om at angive flere oplysninger om OneGuide-problemet. Når du er færdig, skal du trykke på Menu-knappen  på din Xbox-controller for at vælge Enter.
Der er et felt, hvor du kan angive TV-udbyderens navn, på skærmen
  1. Vælg Næste for at fuldføre rapporten og vende tilbage til det, du var i gang med.
Knappen Næste er markeret på skærmen