Xbox One ændrer kanal til et forkert eller et delvist kanalnummer

Når du forsøger at skifte kanal via Xbox One, vises der et forkert eller kun en del af kanalnummeret. Når du prøver at se kanal 360, skifter set-top-boksen f.eks. til kanal 36 eller 60.

Dette problem skyldes sikkert problemer med at sende eller modtage infrarøde signaler mellem din Xbox One og andre enheder. De mest almindelige årsager er:

• Fysiske forhindringer i rummet (f.eks. medieskabe)
  • Stærkt, direkte sollys
  • Forkerte indstillinger på din Xbox One

Løsninger

Løsning 1: Sørg for, at de infrarøde modtagere på dine enheder ikke er blokeret. Selv glasdøre kan være et problem. Du skal muligvis tilslutte en IR-blaster (en enhed, der emulerer en infrarød fjernbetjening) til din konsol og placere den i nærheden af enhederne i dit medieskab. Du kan finde flere oplysninger under Brug IR-forlængerkabler med Xbox One.

Løsning 2: Sørg for, at dine enheder ikke er udsat for stærkt, direkte sollys. Hvis de er, kan du overveje at flytte dem eller på anden måde blokere for sollyset.

Løsning 3: Du kan finde løsninger til fejlfinding under Løs problemer med OneGuide på Xbox One og dit tv, din AV-modtager eller din set-top-boks.