Der er forkerte eller manglende kanal- eller programoplysninger i OneGuide

I visse tilfælde vises kanaloversigten måske ikke i Xbox OneGuide på Xbox One-konsollen. Det kan også ske, at der vises forkerte oplysninger, eller at der slet ikke vises nogen oplysninger. Det skyldes som regel forkerte indstillinger eller en forsinkelse i modtagelsen af oplysninger fra Xbox Live.

Vigtigt! Nøjagtigheden af kanaloversigten afhænger af de offentlige databaser med kanaloversigter, som deles af kanaludbydere. Der kan være en forsinkelse i opdateringen af disse databaser og ændringerne i de lokale kanaler.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Opret forbindelse til Xbox Live

Opret forbindelse til Xbox Live for at se dine kanaloplysninger i OneGuide. Du kan ikke se kanaloplysningerne, når du er offline.

Løsning 2: Tjek indstillingerne for din kabel- eller satellit-TV-udbyder

Xbox One skal bruge præcise oplysninger om din TV-udbyder og kanaludvalget for at udfylde OneGuide. Sådan kan du tjekke dine kanaloplysninger:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg TV og OneGuide.
  5. Vælg OneGuide.
Indstillingsskærmen for Xbox OneGuide
  1. Gennemse oplysningerne i OneGuide (f.eks. dit postnummer, din udbyder og udvalget) for at kontrollere, at TV-opsætningen er korrekt. Du kan finde flere oplysninger i Konfigurer Live TV med din Xbox One.
    Bemærk! Tjek din TV-opsætning i én af følgende kolonner (afhængigt af din forbindelse):
    • HDMI
    • USB
    • Internet TV
Indstillingen

Løsning 3: Ryd OneGuide.

Ryd oplysningerne i OneGuide, og opdater derefter, så du er sikker på, at du har de seneste oplysninger fra Xbox Live. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg TV og OneGuide.
  5. Vælg OneGuide.
  6. Vælg Ryd OneGuide.
Indstillingen

Løsning 4: Rediger din kanalfiltrering

Xbox One er måske konfigureret til at filtrere nogle af dine kanaler ud fra opløsning. Du kan tilpasse filtreringen under Indstillinger. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg TV og OneGuide.
  5. Vælg OneGuide.
  6. Vælg Vis alle HD- og SD-kanaler for at sikre dig, at alle kanaler vises i OneGuide. Du kan finde flere oplysninger under Tilpas OneGuide på Xbox One.
Indstillingen

Løsning 5: Rapportér den manglende kanal med værktøjet til fejlrapportering i OneGuide

Nu kan du rapportere problemer med OneGuide direkte fra din Xbox One-konsol. Du kan finde flere oplysninger i Sådan rapporterer du problemer med OneGuide på din Xbox One-konsol.