Live tv eller OneGuide er langsomt eller reagerer ikke på Xbox One

Oversigt

I nogle situationer kan det ske, at tv eller OneGuide er langsomt eller slet ikke reagerer. Det kan f.eks. være forsinkelser, når du skifter kanal, statiske billeder på tv-kanaler eller manglende reaktioner på stemmekommandoer.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe problemet ved at følge disse løsninger i den viste rækkefølge.

Løsning 1: Sluk og tænd for din Xbox One og set-top-boks

1. Sluk for Xbox One-konsollen ved at holde Xbox-knappen  på forsiden af konsollen nede i ti sekunder. Der kan gå 2-3 sekunder, før konsollen slukkes. Hold knappen trykket ned i 10 sekunder.
  2. Sluk for set-top-boksen, og fjern alle de kabler, der er tilsluttet set-top-boksen.
  3. Vent i 30 sekunder.
  4. Tilslut set-top-boksen igen.
  5. Tryk på Xbox-knappen  på forsiden af Xbox One-konsollen.
    Bemærk! Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage disse trin. Sørg for, at du holder tænd/sluk-knappen trykket ind, indtil konsollen er slukket helt.
  6. Tænd for set-top-boksen.

Løsning 2: Kalibrer din Kinect-sensor igen

Hvis OneGuide ikke reagerer på stemmekommandoer, kan du prøve at kalibrere Kinect igen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    Bemærk!
    Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect.
  6. Vælg Kinect kan ikke høre mig.
  7. Følg vejledningen for at kalibrere Kinect'ens lydsensor for dit værelse og dine højttalere.

Bemærk! Selvom Kinect er kalibreret korrekt, bliver dine stemmekommandoer muligvis ikke hørt korrekt, hvis der er skruet højt op for dit TV, eller hvis der er mange personer i lokalet, som taler. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med Kinect'en, i Løs problemer med Kinect-stemmekommandoer på Xbox One.

Løsning 3: Fejlfinding ved problemer med infrarød forbindelse til dine enheder

OneGuide reagerer muligvis ikke, hvis den ikke kan kommunikere med dit hjemmebiografudstyr via IR-forlængerkablerne. Du kan få hjælp til at søge efter og rette problemer med infrarøde forbindelser i OneGuide kan ikke bruges til at styre dit TV, din AV-modtager eller din set-top-boks.