Forældrekontrol gælder ikke for tv-programmer, der ses via forbindelser med HDMI-indgang på Xbox One

Vigtigt!

De indstillinger for onlinesikkerhed, der er konfigureret i Privacy and online safety på din Xbox One-konsol, gælder ikke for tv-programmer, der vises via OneGuide-funktionen på din konsol.

Hvis du vil begrænse det indhold, der kan ses via OneGuide, skal du bruge de indholdskontrolindstillinger, som tilbydes via din tv-tjenesteudbyders kabel- eller satellitboks.