Tilpas OneGuide på Xbox One

Oversigt

Med OneGuide kan du se live tv via din konsol, mens du bruger de apps og funktioner, der findes på din Xbox One. På denne side beskrives det, hvordan du tilpasser OneGuide, så du nemt kan finde dine foretrukne serier, kanaler og streamingapps.

På denne side

Tilføj og se dine favoritkanaler med OneGuide

Programoversigten i OneGuide viser alle de tilgængelige kanaler. Oversigten er baseret på oplysningerne fra din tv-udbyder og oplysninger om kanaludvalget. Med indstillingen Favoritter kan du sammensætte en liste med dine favoritkanaler.

Sådan tilføjer du dine favoritkanaler:

1. Åbn OneGuide, og tryk derefter på Menu-knappen   på din controller.
  2. Vælg Alle kanaler fra sektionen Programoversigt i menuen.
  3. Når du finder en kanal, du synes om, skal du vælge stjernen ud for kanalen. Du kan fjerne en favorit ved at vælge Stjernen igen.

Sådan gennemser du dine favoritkanaler:

1. Åbn OneGuide, og tryk derefter på Menu-knappen   på din controller.
  2. Vælg Favoritter fra sektionen Programoversigt i menuen.

Brug appkanaler til at se, hvad der er i dine streamingapps

Indstillingen App-kanaler i OneGuide viser det indhold, der er tilgængeligt fra dine apps. Sådan finder du Appkanaler i OneGuide:

1. Åbn OneGuide, og tryk derefter på Menu-knappen   på din controller.
  2. Vælg Appkanaler fra sektionen Programoversigt i menuen.

Du kan finde flere oplysninger under Brug appkanaler med OneGuide.

Filtrer HD- og SD-kanaler

Med OneGuide kan du filtrere dine kanaler ud fra kanaldefinitionen. Sådan gør du:

1. Rul til venstre på Start for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg TV og OneGuide.
  5. Vælg OneGuide.
  6. Vælg den foretrukne indstilling på den anden liste i den første kolonne på skærmen:
    • Vis alle HD- og SD-kanaler viser alle kanaler uanset opløsning.
    • Vis kun HD-kanaler blokerer alle SD-kanaler.
    • Skjul duplikerede SD-kanaler skjuler automatisk alle SD-kanaler, som også findes i en HD-version.

OneGuide og familiesikkerhed

OneGuide anvender ikke de indholdsbegrænsninger, du har angivet i din Xbox One-profil. Hvis du vil konfigurere forældrekontrol for dit tv, skal du gøre det på din kabelboks. Eller du kan kontakte din kabel- eller satellit-tv-udbyder, hvis du har nogen spørgsmål.

OneGuide filtrerer ikke anstødelige titler eller beskrivelser fra. Denne indstilling er som standard slået til for alle konti. Hvis du vil se eller ændre denne indstilling, skal du gå til Indstillinger og derefter vælge Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed.