Tilpas OneGuide på Xbox One

Oversigt

OneGuide giver dig mulighed for at se live TV på din Xbox One-konsol. På denne side beskrives det, hvordan du tilpasser OneGuide, så du nemt kan finde dine foretrukne serier og kanaler.

På denne side

Tilføj og se dine favoritkanaler med OneGuide

Programoversigten i OneGuide viser alle de tilgængelige kanaler. Oversigten er baseret på oplysningerne fra din TV-udbyder og oplysninger om kanaludvalget. Med indstillingen Favoritter kan du angive en liste med dine favoritkanaler.

Sådan tilføjer du dine favoritkanaler:

1. Åben OneGuide og tryk på knappen Menu   på din controller.
  2. Vælg Alle kanaler fra afsnittet Programoversigt i menuen.
  3. Når du finder en kanal, du synes om, skal du vælge Stjerne ud for kanalen. Du kan fjerne en favorit ved at vælge Stjerne igen.

Sådan gennemser du dine favoritkanaler:

1. Åben OneGuide og tryk på knappen Menu   på din controller.
  2. VælgFavoritterfra afsnittet Programoversigt i menuen.

Filtrer HD- og SD-kanaler

Med OneGuide kan du filtrere dine kanaler ud fra kanaldefinitionen. Sådan gør du:

1. Tryk på knappen Xbox for at åbne guiden. Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at trykke på knappen Xbox .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg TV og OneGuide.
  5. Vælg OneGuide.
  6. Vælg den foretrukne indstilling på den anden liste i den første kolonne på skærmen:
    • Vis alle HD- og SD-kanaler viser alle kanaler uanset opløsning.
    • Vis kun HD-kanaler blokerer alle SD-kanaler.
    • Skjul duplikerede SD-kanaler skjuler automatisk alle SD-kanaler, som også findes i en HD-version.

OneGuide og familiesikkerhed

OneGuide håndhæver ikke de indholdsbegrænsninger, du har angivet i din Xbox One-profil. Hvis du vil konfigurere forældrekontrol for dit TV, skal du gøre det på din kabelboks. Eller du kan kontakte din kabel- eller satellitudbyder, hvis du har nogen spørgsmål.

OneGuide filtrerer ikke anstødelige titler eller beskrivelser fra. Denne indstilling er som standard slået til for alle konti. Hvis du vil se eller ændre denne indstilling, skal du gå til Indstillinger og derefter vælge Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed.