Der er sort skærm eller dårlig billedkvalitet, når du ser live tv på Xbox One

Du kan komme ud for, at billedkvaliteten er dårlig, eller at skærmen er sort, når du ser tv på din Xbox One. Der kan være følgende årsager til dette:

• Problemer med HDMI-kablet.
  • Problemer med den måde, din set-top-boks til kabel er tilsluttet på.
  • Problemer med indstillingerne på din set-top-boks.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe disse problemer med følgende løsninger.

Bemærk! Hvis du har problemer med en specifik model af en set-top-boks til kabel, en AV-modtager eller et tv, skal du gå ind på vores Xbox-forum om tv-hardware.

Bemærk, at indhold i Xbox-supportforummer kun findes på engelsk. Hvis du vil oversætte indhold på et Xbox-supportforum til et andet sprog, skal du indsætte webadressen i et onlineoversættelsesværktøj, f.eks. Oversætter på Bing.

Hvis du vil have hjælp til generel fejlfinding, når dit tv eller din skærm er sort eller tom, når du starter din Xbox-konsol, skal du se Løs problemet, hvis der vises et sort skærmbillede på dit tv eller en skærm, mens din Xbox One er tændt.

Hvis dit problem drejer sig om billeder, der hakker eller opdateres langsomt, skal du se Billedet på Xbox One hakker.

Hvis du har problemer med slørede eller uklare billeder, skal du se Video på Xbox One er sløret.

Hvis der er problemer med OneGuide på Xbox, skal du se OneGuide kan ikke bruges til at betjene dit TV, din AV-modtager eller din set-top-boks.

Løsning 1: Tjek HDMI-kablerne, eller prøv at bruge et andet kabel

Hvis dit HDMI-kabel er beskadiget eller ikke er tilsluttet korrekt, kan billedsignalet muligvis ikke overføres korrekt til din Xbox One.

• Tjek dine HDMI-kabler for at sikre dig, at de sidder korrekt i enhederne, og at de ikke har skader.
  • Prøv at bruge et andet højhastigheds-HDMI-kabel. Nogle kabler er af bedre kvalitet end andre, og kabler af dårlig kvalitet kan påvirke billedsignalet.

Løsning 2: Genstart din set-top-boks, og tjek derefter dens indstillinger

• Du skal muligvis genstarte din set-top-boks til kabel, så de forkerte konfigurationsdata slettes. Dette gør du ved at fjerne alle kabler (også strømkabler) fra enheden i 30 sekunder eller mere. Tilslut derefter kablerne igen.
  • Prøv at genstarte TV-appen.
  • Prøv at indstille kabel-set-top-boksen til et videooutput på 720p.
  • Deaktiver multikanal-surroundsound (f.eks. Dolby Digital eller 5.1).

Bemærk! Nogle set-top-bokse til kabel har andre indstillinger, der kan påvirke billedoutputtet. Set-top-bokse fra forskellige producenter kan være meget forskellige. Hvis du har brug for hjælp til at tjekke eller konfigurere din set-top-boks, skal du kontakte din hardwareleverandør.

Løsning 3: Genstart din Xbox One

Følg vejledningen i Sådan slukker og tænder du din Xbox One-konsol for at genstarte din Xbox One korrekt.

Løsning 4: Tilslut set-top-boksen direkte til dit TV

Sørg for, at du har et godt videosignal ved at tilslutte dit kabel eller din set-top-boks direkte til dit TV. Hvis billedkvaliteten stadig er dårlig, skal du kontakte din udbyder for at få yderligere hjælp.