OneGuide kan ikke bruges til at betjene dit TV, din AV-modtager eller din set-top-boks

OneGuide giver dig mulighed for at betjene dit TV, din kabel- eller satellitboks og din AV-modtager med din Xbox One. Den kan dog ikke styre DVR-funktionerne og andre avancerede funktioner i dit hjemmeunderholdningssystem.

På denne side beskrives løsninger, som du kan prøve, hvis du har problemer med at bruge OneGuide med disse eksterne enheder.

Bemærk! OneGuide er designet til at fungere sammen med Kinect-sensoren, men du kan også bruge OneGuide ved at tilslutte en "infrarød blaster" fra en tredjepartsproducent til IR-porten bag på konsollen. Du kan få mere at vide om dette i Brug IR-forlængerkabler med Xbox One.

Her kan du få flere oplysninger:

Bemærk! Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan se en liste over Xbox One-funktioner og de områder, hvor de er tilgængelige, i Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

Emner

OneGuide og eksterne enheder reagerer ikke på kommandoer

OneGuide styrer dine enheder ved hjælp af infrarøde lyssignaler, der udsendes fra Kinect-sensoren. Det fungerer på samme måde som en fjernbetjening. Når IR-modtageren sender og modtager korrekt, kan den styre følgende enheder og funktioner:

• TV: tænd/sluk, lydstyrke op/ned og slå lyd fra
  • Kabel- eller satellitmodtager: tænd/sluk, kanalvalg
  • AV-modtager: tænd/sluk, lydstyrke op/ned og slå lyd fra

Hvis ingen af dine enheder fungerer korrekt med OneGuide, er det en god ide at teste IR-signalet som det første. Du skal tjekke, om det sendes og modtages korrekt.

Løsning 1: Tjek det infrarøde signal

Sørg for, at Kinect-sensoren er tilsluttet din Xbox One og sender et infrarødt signal. Sådan gør du:

• Tjek, at det hvide Xbox-symbol lyser på Kinect'en. Hvis ikke, er sensoren ikke tændt og fungerer ikke korrekt. Se Fejlfinding af Kinect-fejl på Xbox One eller Fejlfinding ved problemer med Kinect-stemmekommandoer på Xbox One.
  • Tjek kablet fra Kinect'en til konsollen. Det må ikke være bugtet eller brækket.
  • Hvis du har en smartphone, kan du tjekke, om Kinect'en sender infrarøde signaler, mens den udfører en kommando. Sådan tjekker du det:
    1. Sæt en smartphone i kameratilstand, og hold den foran Kinect'en. Kig på telefonens skærm efter tre lysende "sendere" på billedet af sensoren. Hvis du ikke kan se dem, kan denne enhed ikke bruges til testen.
      Bemærk! Denne test kan ikke udføres med kameraer, der foretager IR-filtrering, f.eks. en Apple iPhone.
En tegning af en hånd, der holder en smartphone i kameratilstand, så den peger mod en Kinect-sensor. Der er tre lysende sendere på billedet af sensoren.
    1. Giv Xbox One-konsollen en stemmekommando (f.eks. "Xbox, lydstyrke op"), mens du stadig holder din smartphone.
    2. Kig på Kinect-sensoren gennem din smartphone, og prøv, om du kan se en anden sender til højre for de andre og i nærheden af det hvide Xbox-symbol. Hvis denne fjerde sender tændes, mens Xbox One udfører kommandoen, fungerer den infrarøde funktion. Hvis du ikke kan se den ekstra sender, er du muligvis nødt til foretage fejlfinding. Se Fejlfinding ved problemer med Kinect-sensoren til Xbox One.

Løsning 2: Sørg for, at IR-modtagerne på dine enheder ikke er blokeret

Selv glasdøre kan være et problem. Du skal muligvis tilslutte et IR-forlængerkabel (en enhed, der emulerer en infrarød fjernbetjening) til din konsol og placere det i nærheden af dine enheder eller i din mediereol. Du kan finde flere oplysninger under Brug IR-forlængerkabler med Xbox One.

Løsning 3: Sørg for, at du bruger de korrekte stemmekommandoer

Du kan få mere at vide om stemmekommandoer til Kinect i Brug Kinect-stemmekommandoer med Xbox One.

Din Xbox One skifter ikke TV-kanal

Hvis din Xbox One ikke kan skifte kanal, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek, at du nøje har fulgt alle konfigurationsinstruktionerne i Konfigurer live TV med din Xbox One.

Løsning 2: Hvis din Xbox One stadig ikke skifter TV-kanal, skal du teste IR-signalet. Se afsnittet "Tjek det infrarøde signal" på denne side.

Løsning 3: Hvis du har problemer med din fjernbetjening, kan du prøve at bruge IR-kodesæt på Xbox One remote code lookup.

Dit TV-mærke står ikke på listen

Hvis du ikke kan se dit TV-mærke på listen, når du konfigurerer dit TV med Xbox One og OneGuide, skal du sikre dig, at du har fulgt konfigurationsvejledningen i Konfigurer live TV med din Xbox One.

1. Når du kommer til den skærm, hvor der står Hvilket mærke er dit TV?, skal du kigge efter dit TV på listen.
Skærmen
  1. Hvis dit tv-mærke ikke står på listen, skal du vælge Jeg kan ikke se mit mærke og selv skrive det.

Din udbyder af kabel- eller satellit-TV står ikke på listen

Hvis din TV-udbyder ikke står på listen, når du konfigurerer dit TV med Xbox One og OneGuide ved hjælp af instruktionerne på siden Konfigurer live TV med din Xbox One, kan du muligvis ikke bruge OneGuide på nuværende tidspunkt.

Du kan rapportere den manglende kabel- eller satellit-TV-udbyder ved hjælp af fejlrapportværktøjet i OneGuide. Se Sådan rapporterer du problemer med OneGuide på din Xbox One-konsol for at få hjælp.

Du kan finde flere oplysninger om TV-udbydere og -hardware i vores forummer om TV-hardware.