Brug IR-forlængerkabler med Xbox One

Oversigt

Med Xbox One kan du bruge Kinect'en til at styre dit hjemmebiografudstyr ved hjælp af infrarøde signaler (IR-signaler) – det er den samme teknologi som i fjernbetjeninger. Hvis du har problemer med at styre din hjemmebiograf fra Xbox One, og alle andre fejlfindingsløsninger er mislykket, kan du bruge et IR-forlængerkabel til at styre hjemmebiografen. Et IR-kabel kan gøre det nemmere at sende det infrarøde signal direkte til dine enheder, selvom de er lukket inde i en reol eller et skab.

Brug et IR-forlængerkabel til at styre hjemmebiografen
Se videoen "Use an IR extension cable to control home theater equipment". Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Har jeg brug for et IR-forlængerkabel?

Du kan få brug for et IR-forlængerkabel i nogle få tilfælde:

• Du har ikke en tilsluttet Kinect-sensor.
  • Dine enheder står i et skab eller en reol eller er på anden måde lukket inde. Selv glasdøre kan blokere et IR-signal.
  • Der er meget direkte sollys på dit hjemmebiografudstyr.

Hvad er et IR-forlængerkabel, og hvad gør det?

Et IR-forlængerkabel er et tyndt kabel med en eller flere IR-sendere i enden. Det giver dig mulighed for at sende IR-signaler til et sted, som Kinect'en ikke kan nå. Du kan placere en sender på steder, der ellers er vanskelige at få adgang til, og undgå, at signalet blokeres af f.eks. medieskabe, dekorationer osv.

Hvilket slags IR-forlængerkabel kan jeg bruge med Xbox One?

Stort set alle IR-forlængerkabler, som du kan købe, fungerer med din Xbox One. De skal blot opfylde følgende krav:

• Det tilsluttes med et 3,5-mm stik (ligesom et par standardhovedtelefoner).
  • Det har tre eller færre sendere.
  • Det har en IR-sender, ikke en modtager.
  • 3,5 mm-stikket har kun to ben som vist på billedet nedenfor.
En tegning af et 3,5-mm stik

Hvordan kan jeg installere et IR-forlængerkabel?

En tegning viser en Xbox One-konsol, der er tilsluttet en anden enhed med et IR-forlængerkabel.

Du skal udføre nogle få enkle trin for at installere et IR-forlængerkabel:

1. Tilslut dit IR-forlængerkabel til IR-porten bag på Xbox One-konsollen.
  2. Placer senderne i nærheden af de enheder, du vil styre. De kan være designet til at sidde under enheden i nærheden af IR-vinduet, eller de kan være lavet, så de skal klæbes på IR-vinduet.
  3. Test, om du kan styre enheden. Placer senderne et andet sted, hvis det er nødvendigt.