OneGuide og din DVR

Oversigt

OneGuide på din Xbox One-konsol er ikke designet til at styre din DVR. Du har imidlertid flere andre muligheder:

• Du kan bruge din DVR-fjernbetjening til at få adgang til dine optagelser eller planlægge nye optagelser.
  • Hvis du har en pc med Windows 10 eller en Windows 10-telefon, kan du bruge indstillingen Fjernstyring fra OneGuide i Xbox-appen til at få adgang til alle menuerne for din DVR/satellitboks/kabelboks.
  • Hvis du har en Android- eller iOS-telefon, kan du bruge indstillingen Fjernstyring fra OneGuide i SmartGlass-appen til at få adgang til alle menuerne for din DVR/satellitboks/kabelboks.

Sådan får du adgang til indstillingen Fjernstyring i Xbox-appen på Windows 10

Inden du kan bruge Fjernstyring i OneGuide, skal du forbinde Xbox-appen til den Xbox One, du vil styre. Sådan gør du:

1. Start Xbox-appen på din pc.
  2. Vælg ikonet Opret forbindelse nederst på listen i menuen til venstre på skærmen.
  3. Vælg Fjernstyring under Kontrolelementer på skærmen Opret forbindelse til din Xbox One.
  1. Der vises en overlejring af en digital fjernbetjening på skærmen. Du kan bruge knapperne på denne digitale fjernbetjening ligesom med en standard-universalfjernbetjening. De giver dig adgang til alle menuerne for din DVR/satellitboks/kabelboks.

Bemærk! OneGuides afspilningsfunktioner (spol hurtigt frem, spol tilbage, afspil og pause) kan benyttes til dine DVR-optagelser. Det betyder, at du kan bruge din Xbox One-controller eller din stemme til at styre afspilningen.