Se TV med OneGuide på din Xbox One

På denne side beskrives det, hvordan du kan bruge OneGuide til at se TV via Xbox One ved hjælp af din controller eller talekommandoer.

• Når du vil se TV, skal du sige "Hej Cortana, se TV" eller vælge Live TV i hubben Underholdning.
  • Hvis du vil åbne OneGuide, mens du ser TV, skal du trykke på X-knappen på din controller.

Bemærk! OneGuide understøtter kun et begrænset antal funktioner eller menuer på set-top-bokse. Du skal bruge din fjernbetjening til at få adgang til de andre funktioner på din set-top-boks.