Se tv med OneGuide på din Xbox One

OneGuide giver dig mulighed for at kombinere live tv med de apps og funktioner, der findes på Xbox One. På denne side beskrives det, hvordan du kan bruge OneGuide til at se tv via Xbox One ved hjælp af din controller eller stemmekommandoer.

• Når du vil se tv, skal du sige "Hey Cortana, watch TV" (Hej Cortana, se tv) eller vælge Live TV i OneGuide-hubben.
  • Hvis du vil åbne OneGuide, mens du ser tv, skal du trykke på X-knappen  på controlleren.

Bemærk! OneGuide understøtter kun et begrænset antal funktioner eller menuer på set-top-bokse. Du skal bruge din fjernbetjening til at få adgang til de andre funktioner på din set-top-boks.