Opret forbindelse mellem Xbox One og Xbox Live med en Windows-pc i stedet for en router

Oversigt

Hvis du vil oprette forbindelse fra din Xbox One-konsol til Xbox Live, og du ikke har en router, kan du tilslutte konsollen til din Windows-pc eller -laptop og bruge dennes internetforbindelse.

Du kan oprette forbindelse til Xbox Live uden en router på to måder: med
Deling af internetforbindelse i Windows og med en netværksbro.

Løsninger

Brug Windows Deling af internetforbindelse

Du kan bruge Windows Deling af internetforbindelse til at dele din internetforbindelse mellem din computer og din Xbox One-konsol. Hvis du gør det, kan konsollen og computeren få adgang til internettet på samme tid.

For at kunne bruge Windows Deling af internetforbindelse skal du have følgende:

• En computer, der har to netværkskort
    Bemærk! De fleste bærbare computere har to netværkskort – ét til en kabelforbindelse og ét til en trådløs forbindelse.
  • Et USB-modem med mindst én Ethernet-forbindelse
  • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8
    Bemærk! Denne funktion understøttes ikke i Windows 7 Starter Edition.
  • Højhastighedsforbindelse
  • Et standard-Ethernet-kabel

Konfigurer Windows Deling af internetforbindelse

Bemærk! I følgende fremgangsmåde vises skærmbilleder fra Windows 7 og Windows 8. Fremgangsmåden er dog den samme for tidligere versioner af Windows, medmindre andet er angivet.

1. Klik på knappen Start.
  2. Skriv ncpa.cpl i feltet Søg i alle programmer og filer, og tryk derefter på Enter.
    Windows XP: Klik på knappen Start, klik på Kør, skriv ncpa.cpl i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
Windows 7 Windows 8
Et nærbillede viser feltet Et nærbillede viser søgefeltet i Windows 8.
  1. Højreklik på den netværksforbindelse, du vil dele, og klik derefter på Egenskaber. Den netværksforbindelse, du skal dele, er forbindelsen mellem din computer og dit modem, ikke forbindelsen mellem din computer og din Xbox One-konsol.
En Windows-skærm viser genvejsmenuen for et trådløst netværk, hvor kommandoen Egenskaber er valgt.
  1. Klik på fanen Deling. Vælg fanen Avanceret, hvis du bruger Windows XP.
En Windows-skærm viser Egenskaber for den trådløse netværksforbindelse, hvor fanen Deling er valgt.
  1. Markér feltet Tillad andre brugere på netværket at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse, og klik derefter på OK.
  2. Vent, indtil status for netværksforbindelsen ændres til Delt.
Wi-Fi-netværk er valgt på skærmen Netværksforbindelser i Windows. Status er
  1. Start din webbrowser, og prøv, om du kan oprette forbindelse til internettet. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, skal du gå tilbage til Trin 3 for at tjekke, om du deler den primære internetforbindelse.
  2. Tilslut den ene ende af Ethernet-kablet til netværksporten på din computer. Tilslut den anden ende bag på konsollen.
  3. Tjek, at alle netværksindstillinger er sat til Automatisk på konsollen.

Bemærk! Hvis du opretter forbindelse til et trådløst netværk, eller hvis du har angivet PPPoE-indstillinger, skal du notere indstillingerne, for du muligvis skal bruge dem senere.

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Netværk.
    5. Vælg Netværksindstillinger.
    6. Vælg Avancerede indstillinger.
    7. Vælg IP-indstillinger, og vælg derefter Automatisk.
    8. Vælg DNS-indstillinger, og vælg derefter Automatisk.
    9. Vælg Alternativ MAC-adresse, og vælg derefter Ryd.
    10. Vælg Genstart.
  4. Test Xbox Live-forbindelsen. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Netværk.
    5. Vælg Netværksindstillinger.
    6. Vælg Test netværksforbindelse.

Fejlfinding i forbindelse med deling af internetforbindelse

Løsning 1: Sørg for, at Deling af internetforbindelse i Windows er konfigureret korrekt

Hvis fanen Deling ikke vises, eller hvis du i Windows XP ikke kan se indstillingen "Tillad andre brugere på netværket at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse", kan det skyldes en af følgende ting:

• Din computer har ikke to netværkskort. Du kan løse dette problem ved at installere et andet netværkskort på computeren eller kontrollere, om dine eksisterende netværkskort fungerer korrekt.
  • Du forsøger muligvis at dele den forkerte netværksforbindelse. Du løser dette problem ved at gentage Trin 3 ovenfor og vælge en anden netværksforbindelse.

Løsning 2: Angiv konsollens IP-indstillinger manuelt

Følg fremgangsmåden nedenfor, hvis du får vist en af følgende fejlmeddelelser.

Kan ikke få en IP-adresse fra din router eller dit modem
Din DNS-server kan ikke fortolke Xbox Live-servernavne

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Avancerede indstillinger, og vælg derefter IP-indstillinger.
  7. Vælg Manuel. Du bliver bedt om at angive IP-adressen. Angiv 192.168.0.2, og vælg derefter Enter.
  8. Derefter bliver du bedt om at angive Subnet mask. Angiv 255.255.255.0, og vælg derefter Enter.
  9. Derefter bliver du bedt om at angive Gateway. Angiv 192.168.0.1, og vælg derefter Enter.
  10. Vælg DNS-indstillinger.
  11. Vælg Manuel. Du bliver bedt om at angive serveren Primary DNS og derefter serveren Secondary DNS . Angiv 192.168.0.1 for begge servere.
  12. Tryk på B  på controlleren, og vælg derefter Test netværksforbindelse.

Opret en netværksbro

Hvis du har en bærbar computer med netværkskort til både kabelforbindelse og trådløs forbindelse, kan du bruge den til at oprette forbindelse mellem din Xbox One-konsol og Xbox Live. Denne forbindelsestype kaldes en netværksbro. Forbindelsen er hurtig og nem at oprette, men du kan ikke få adgang til internettet på den bærbare computer, når den er tilsluttet din konsol.

For at kunne bruge en netværksbro skal du have følgende:

• En computer med to netværkskort
      • Windows XP, Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8
        Bemærk! Denne funktion understøttes ikke i Windows 7 Starter Edition.
      • Højhastighedsforbindelse
      • Et standard-Ethernet-kabel

Opret en netværksbro

Bemærk! I følgende fremgangsmåde vises skærmbilleder fra Windows 7 og Windows 8. Fremgangsmåden er dog den samme for tidligere versioner af Windows, medmindre andet er angivet.

1. Klik på knappen Start.
      2. Skriv ncpa.cpl i feltet Søg i alle programmer og filer, og tryk derefter på Enter.
        Windows XP: Klik på knappen Start, klik på Kør, skriv ncpa.cpl i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
      Windows 7 Windows 8
      Et nærbillede af feltet Et nærbillede af søgefeltet i Windows 8.
      1. Vælg de to netværksforbindelser, du vil forbinde. Det gør du ved at klikke på den første netværksforbindelse, trykke på og holde CTRL nede og derefter klikke på den anden netværksforbindelse.
      Wi-Fi-netværk er valgt på skærmen Netværksforbindelser i Windows. Status er
      1. Højreklik på en af de valgte netværksforbindelser, og klik derefter på Sammenknyt forbindelser.
      En Windows-skærm viser genvejsmenuen for et lokalnetværk, hvor kommandoen
      1. Vent, indtil det nye forbindelsesikon vises.
        Bemærk! Det nye ikon får navnet Netværksbro. Når ikonet vises, er den nye forbindelse klar til brug.
      Skærmen Netværksforbindelser i Windows viser de tilgængelige forbindelser, og Netværksbro er valgt.
      1. Tilslut den ene ende af Ethernet-kablet til netværksporten på din bærbare computer. Tilslut den anden ende bag på konsollen.
      2. Tjek, at alle netværksindstillinger er sat til Automatisk på konsollen.

Bemærk! Hvis du opretter forbindelse til et trådløst netværk, eller hvis du har angivet PPPoE-indstillinger, skal du notere indstillingerne, for du skal muligvis bruge dem senere.
        1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
        2. Vælg Indstillinger.
        3. Vælg Alle indstillinger.
        4. Vælg Netværk.
        5. Vælg Netværksindstillinger.
        6. Vælg Avancerede indstillinger.
        7. Vælg IP-indstillinger, og vælg derefter Automatisk.
        8. Vælg DNS-indstillinger, og vælg derefter Automatisk.
        9. Vælg Alternativ MAC-adresse, og vælg derefter Ryd.
        10. Vælg Genstart.

Netværksindstillingerne nulstilles til deres standardindstilling. Dette påvirker ikke nogen andre indstillinger på konsollen.

3. Test Xbox Live-forbindelsen. Sådan gør du:
        1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
        2. Vælg Indstillinger.
        3. Vælg Alle indstillinger.
        4. Vælg Netværk.
        5. Vælg Netværksindstillinger.
        6. Vælg Test netværksforbindelse.