Opret forbindelse fra Xbox One-konsollen til Xbox Live ved hjælp af en Mac-computer

Oversigt

Hvis du vil oprette forbindelse fra din Xbox One-konsol til Xbox Live, og du ikke har en router, kan du oprette forbindelsen via din Mac-computer. Hvis din Mac er forbundet med internettet og har et AirPort-kort installeret, kan du dele dens internetforbindelse med din konsol. Start med at tilslutte din Mac til konsollen, og aktivér derefter Internetdeling. Hent computerens DNS-serveradresse, og angiv så netværksindstillingerne på din konsol.

Løsninger

Trin 1: Tilslut et netværkskabel, og aktivér Internetdeling

1. Tilslut den ene ende af et Ethernet-kabel til netværksporten bag på Xbox One-konsollen.
  2. Tilslut den anden ende til en Ethernet-port på din Mac.
  3. Vælg Apple > Systemindstillinger på din Mac, og klik derefter på Deling.
  4. Vælg Internetdeling.
  5. Vælg AirPort på listen Del forbindelsen fra.
  6. Vælg Ethernet Adaptor (en2) på listen Til computere, der bruger.
Afkrydsningsfeltet Internetdeling er markeret på skærmen Deling af systemindstillinger på en Mac-computer

Trin 2: Hent Mac'ens DNS-serveradresse

Næste trin er at hente Mac-computerens DNS-serveradresse. Sådan gør du:

1. Vælg Apple > Systemindstillinger > Netværk på din Mac.
  2. Vælg Wi-Fi.
  3. Klik på DNS, og notér derefter numrene på listen under "DNS-servere".
Fanen DNS er valgt på skærmen Systemindstillinger for netværk på en Mac-computer
  1. Klik på OK.
  2. Vælg Ethernet.
  3. Klik på TCP/IP, og indstil derefter Konfigurer IPv4 til Fra.
  4. Klik på Anvend.
Wi-Fi er valgt på skærmen Systemindstillinger for netværk på en Mac-computer

Trin 3: Angiv netværksindstillingerne på Xbox One-konsollen

Nu skal du ændre netværksindstillingerne på din Xbox One-konsol. Sådan gør du:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Avancerede indstillinger, og vælg derefter IP-indstillinger.
  7. Vælg Manuel. Du bliver bedt om at angive IP-adressen. Angiv 192.168.2.2, og vælg derefter Enter.
Skærmen IP-adresse/skift indstillinger på Xbox One med et skærmtastatur
  1. Derefter bliver du bedt om at angive Subnet mask. Angiv 255.255.255.0, og vælg derefter Enter.
  2. Derefter bliver du bedt om at angive Gateway. Angiv 192.168.2.1, og vælg derefter Enter.
  3. Vælg DNS-indstillinger.
  4. Vælg Manuel. Du bliver bedt om at angive serveren Primary DNS og derefter serveren Secondary DNS.
Skærmen DNS-indstillinger/skift indstillinger på Xbox One med et skærmtastatur
  1. Angiv det nummer, som du noterede ned i Trin 2, og vælg derefter Enter.
  2. Tryk på B  på controlleren, og vælg derefter Test netværksforbindelse.

Konsollen skulle nu dele internetforbindelsen, som din Mac bruger til at oprette forbindelse til Xbox Live.