Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk

Oversigt

Du kan oprette forbindelse til Xbox Live fra en Xbox-konsol vha. dit trådløse netværk. Du skal dog kende adgangskoden til det trådløse netværk.

Adgangskode til trådløst netværk

Denne side indeholder følgende løsninger:

Find din adgangskode på hardwaren

Hvis din internetudbyder har leveret din trådløse router eller gateway, er adgangskoden til netværket muligvis trykt på routeren eller gatewayen. Kig efter disse ord:

• Security Key
  • Wireless Key
  • WPA Key
  • WPA 2 Key
  • WEP Key

Find din adgangskode vha. Windows 7

Hvis din computer allerede er tilsluttet det trådløse netværk, og den kører Windows 7, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

1. Klik på indikatoren for trådløs signalstyrke på Windows 7-proceslinjen (nederst til højre).
  1. Højreklik på navnet på dit trådløse netværk, og vælg derefter Egenskaber.
  1. Vælg Vis tegn for at få vist adgangskoden til det trådløse netværk.

Find din adgangskode vha. Windows 8

Hvis din computer allerede er tilsluttet det trådløse netværk, og den kører Windows 8, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

1. Klik på indikatoren for trådløs signalstyrke på Windows 8-proceslinjen (nederst til højre).
  1. Højreklik på navnet på dit trådløse netværk, og vælg derefter Vis egenskaber for forbindelse.
  1. Vælg Vis tegn for at få vist adgangskoden til det trådløse netværk.

Find din adgangskode vha. en Mac

1. Klik på på menulinjen øverst på skærmen.
  2. Vælg menuen Programmer, og vælg Hjælpeprogrammer.
  3. Vælg Hovednøglering.
  4. Når nøgleringslisten er oprettet, skal du sortere efter "Navn" og finde navnet på den trådløse router, som du prøver at oprette forbindelse til fra din Xbox-konsol. Du kan også bruge søgefeltet til at begrænse antallet af resultater.
  5. Dobbeltklik på det trådløse netværk, som du prøver at finde den trådløse adgangskode til, og markér derefter Vis adgangskode for at få vist den trådløse adgangskode.

Bemærk! Denne mulighed kan kun benyttes, hvis din Mac tidligere har været (eller i øjeblikket er) tilsluttet det trådløse netværk. Du skal også kende adgangskoden til administratorkontoen på din Mac.

Find din adgangskode på routerens konfigurationswebside

1. Åbn en webbrowser på computeren.
  2. Angiv standard-IP-adressen for din router eller gateway i adresselinjen (se nedenstående tabel), og tryk på Enter.

Nedenfor kan du se IP-standardadresserne for nogle af producenterne af routere og gateways.

Producent

Standard-IP-adresse

Belkin

192.168.2.1

Cisco/Linksys

192.168.1.1

D-link

192.168.0.1

NETGEAR

192.168.0.1
    192.168.1.1

1. Hvis din producent ikke er angivet her, kan du læse dokumentationen til routeren eller gatewayen eller gå ind på producentens websted for at få hjælp. Du kan finde flere routerspecifikke vejledninger i vores forummer om netværkshardware.

Bemærk, at disse forummer er på engelsk, så benyt Bing Translator, hvis du vil have et andet sprog.

2. Skriv brugernavnet og adgangskoden til din router eller gateway, og klik på OK.

Bemærk! Hvis du ikke kan logge på, skal du finde standardbrugernavnet og -adgangskoden i dokumentationen til routeren eller gatewayen.

3. Hvis du er logget på, vil du få vist konfigurationssiden til routeren eller gatewayen.
  4. Find området for de trådløse indstillinger, kig efter WEP-, WPA- eller WPA2-adgangskoden, og skriv den ned.

Bemærk! Hvis du har problemer med at konfigurere din router eller gateway, skal du kontakte hardwareproducenten eller besøge producentens websted.