IPv6 på Xbox One

Xbox One kan ikke oprettelse forbindelse til netværk ved hjælp af to protokoller, så enheder kan sende oplysninger: den traditionelle IPv4-kommunikationsprotokol og den nyere version IPv6. Hvis din Xbox One skal oprette forbindelse til internettet ved hjælp af IPv6, skal IPv6 være aktiveret på din router, og din internetudbyder skal understøtte IPv6.

Hvad er IPv6?

Internetprotokol version 6 er den nyeste netværksprotokol, som har en del forbedringer i forhold til IPv4. Det vigtigste er, at IPv6 udvider antallet af mulige IP-adresser (hvert tal repræsenterer en enkelt enhed på internettet). Og – som det mest praktiske på Xbox – den nye version fjerner behovet for NAT (Network Address Translation), som kan forstyrre spil for flere spillere og chat via IPv4-netværk.

Hvad skal jeg gøre, hvis min Xbox One ikke opretter forbindelse ved hjælp af IPv6?

Din Xbox vil normalt virke uden en IPv6-forbindelse. For den bedst mulige oplevelse anbefaler vi dog, at du aktiverer IPv6 på dit netværk. Der er mange Xbox One-funktioner, der allerede bruger IPv6, og vi bygger endnu flere.