Netværksporte, som bruges af Xbox Live på Xbox One

Oversigt over omdirigering af port ("port forwarding")

En netværksport giver din Xbox One-konsol mulighed for at kommunikere med Xbox Live-serverne og andre Xbox One-konsoller via internettet.

For at give din Xbox One-konsol mulighed for at kommunikere med Xbox Live er du muligvis nødt til at åbne eller omdirigere porte. Det betyder, at du skal foretage en ændring af konfigurationen af din firewall eller netværkshardware, f.eks. en router. Portomdirigering ("port forwarding") for Xbox One udføres på din router eller andet netværkshardware, ikke på selve Xbox-konsollen.

Porte, der kræves for at bruge Xbox Live

Disse porte skal være åbne, for at Xbox Live kan fungere:

• Port 88 (UDP)
  • Port 3074 (UDP og TCP)
  • Port 53 (UDP og TCP)
  • Port 80 (TCP)
  • Port 500 (UDP)
  • Port 3544 (UDP)
  • Port 4500 (UDP)

Bemærk! Til nogle spil skal du åbne yderligere porte. Du skal altid tjekke spiludviklerens websted for at se, om det spil, du spiller, skal bruge yderligere porte for at fungere. Vi har samlet nogle af de porte, som du muligvis har brug for. Du kan se dem i forummet Additional Network Ports for Multiplayer Gaming.

Hvis du har oprettet forbindelse til et netværk via din arbejdsplads eller en skole, skal du bede netværksadministratoren om at åbne disse porte:

Hvis du får en NAT-advarsel, når du opretter forbindelse til Xbox Live, skal du se Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One.

Sådan konfigureres omdirigering af port ("port forwarding")

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kompatible netværkshardware, i vores forummer om netværkshardware. Her kan du få hjælp til den router, det modem eller den gateway, som du bruger, og du kan se, hvordan du tilslutter din hardware til Xbox One-konsollen.

Du kan også finde oplysninger om, hvordan du åbner porte på din router, på Port Forward-webstedet. På dette websted kan du se de porte, der almindeligvis bruges til forskellige apps og spil. Hvis din router ikke findes der, eller hvis du har brug for hjælp, skal du kontakte din internetudbyder eller producenten af routeren.

Tip! Xbox-forummerne om netværkshardware og Port Forward-webstedet er på engelsk, så benyt Oversætter på Bing, hvis du vil have et andet sprog.

Bemærk! Microsoft formidler kontaktoplysninger til tredjepart for at gøre det lettere for dig at få teknisk support. Disse kontaktoplysninger kan ændres uden varsel. Microsoft garanterer ikke for nøjagtigheden af disse kontaktoplysninger til tredjepart. Microsoft fraskriver sig et hvilket som helst ansvar, der måtte opstå som følge af din anvendelse af de tredjepartsvirksomheder, den software og de løsninger, tjenester og den undervisning, der er angivet på webstedet. Al software, alle løsninger, alle tjenester og al undervisning leveres, som den/de/det er og forefindes og uden garanti, medmindre andet er angivet af den relevante tredjepartsvirksomhed.

Xbox-forummer

Du kan også besøge vores Xbox-forummer på Xbox.com. Vores forummer har svar på ofte stillede spørgsmål, og der er erfarne spillere, som gerne vil hjælpe.

Bemærk, at disse forummer er på engelsk, så benyt Oversætter på Bing, hvis du vil have et andet sprog.