Brug Xbox One offline

Hvis du på et tidspunkt vil bruge din Xbox One uden at oprette forbindelse til Xbox Live, kan du indstille konsollen til offlinetilstand. Når konsollen er offline, kan den ikke oprette forbindelse til netværk.

Vi anbefaler, at du ikke sætter konsollen i offlinetilstand, hvis der er en driftsfejl på netværket, hos din internetudbyder eller på Xbox Live-tjenesten. Selvom din konsol viser, at den er offline, så opretter den automatisk forbindelse igen, når der er en tilgængelig forbindelse. Du kan stadig bruge flere af Xbox One-funktionerne, selvom konsollen ikke har forbindelse til tjenesten.

Du skal være online for at kunne opleve alt det, som Xbox One har at byde på – men når du er offline, kan du stadig gøre følgende:

• Du kan se TV, men du skal være online for at få programoversigter i OneGuide.
  • Du kan logge på din profil, men kun hvis du tidligere har logget dig på online. Dette gælder også for den automatisk Kinect-login, hvis du har konfigureret denne funktion, mens du var online.
  • Du kan skifte konsolindstillinger, men ikke profil eller indstillinger for børnesikring. De kontrolindstillinger, der styrer adgangen til indhold, er aktive, mens du er offline.
  • Du kan spille spil, hvis du har en disk, eller hvis du bruger din hjemme-Xbox (se Sådan angiver du en Xbox One-konsol som din hjemme-Xbox for at få mere at vide).
  • Du kan gemme gameklip (så længe der er plads).
  • Du kan optjene gennemførelser.
    Bemærk! Der er begrænset plads til at gemme gennemførelser offline, så du skal nogle gange gå online for at synkronisere dem.
  • Du kan bruge de fleste stemmekommandoer, hvis du har en Kinect.

Der er nogle funktioner og elementer, som du skal være online for at kunne bruge, f.eks.:

• Spil og apps, der kræver en forbindelse til internettet.
  • Spil, der kræver login online, også for en enkelt spiller.
  • Synkronisering og afspilning af gemte spil på mere end én konsol.
  • Brug af sociale funktioner såsom venner, meddelelser og grupper.
  • Søgning efter og køb af indhold fra Xbox Store, Film og tv og Groove.
  • Brug af Xbox SmartGlass.
  • Opdatering af konsollen og apps.

Aktiviteter såsom oplåsning af gennemførelser og deling af indhold, f.eks. Game DVR-indhold og skærmbilleder, sættes i kø, indtil næste gang konsollen opretter forbindelse til Xbox Live. Når de er synkroniseret, bliver de synlige under dine gennemførelser og på OneDrive.

Sådan går du offline

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Gå offline.

Din netværksstatus ændres til offline. Hvis du vil gå online igen, skal du udføre de foregående trin, men i Netværksindstillinger skal du vælge Gå online.

Hvis din konsol er online, men ikke kan oprette forbindelse til netværket, skal du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.