Føj et nyt medlem til din familie på Xbox One

Hvis du opretter en familie, kan du nemmere administrere indstillinger for personlige oplysninger og onlinesikkerhed for børn og teenagere på Xbox One, Windows 10 og Windows Phone 10.

Alle voksne i familien kan føje nye medlemmer til familien. Følg trinnene på denne side for at tilføje et familiemedlem.

Bemærk! Hvis den person, du føjer til din familie, allerede er med i en anden familie, skal personen først fjernes fra den nuværende familie. Se Fjern et familiemedlem fra din familie for a få flere oplysninger.

Emner

Den person, du vil tilføje, har allerede har en Microsoft-konto på Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på, og vælg kontoen for at logge på.
  3. Når du er logget på, skal du trykke på knappen Xbox for at åbne guiden.
  4. Vælg System > Indstillinger.
  5. Vælg Familie under Konto. I denne sektion kan du se alle medlemmerne af din familie.
  6. Vælg Tilføj til familie.
  7. Markér profilen for den person, du vil tilføje, og tryk derefter på A-knappen på din controller.

Den person, du vil tilføje, har allerede har Microsoft-konto, men den er ikke på Xbox One-konsollen

Bemærk! Hvis den person, du føjer til din familie, allerede er med i en anden familie, skal personen først fjernes fra den nuværende familie. Se Fjern et familiemedlem fra din familie for a få flere oplysninger.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på, og vælg kontoen for at logge på.
  3. Når du er logget på, skal du trykke på knappen Xbox  for at åbne guiden.
  4. Vælg System > Indstillinger.
  5. Gå til Konto, og rul til højre til sektionen Familie. I denne sektion kan du se alle medlemmerne af din familie.
  6. Vælg Tilføj til familie.
  7. Vælg Tilføj ny.
  8. Få den person, du vil tilføje, til at logge på med mailadressen og adgangskoden til personens Microsoft-konto.
  9. Vælg Føj til familie, når du bliver bedt om det.
  10. Hvis den person, du tilføjer, er et barn eller en teenager, skal du følge instruktionerne for at give forældresamtykke.

Den person, du vil tilføje, har ikke en Microsoft-konto

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Log på, og vælg kontoen for at logge på.
  3. Når du er logget på, skal du trykke på knappen Xbox  for at åbne guiden.
  4. Vælg System > Indstillinger.
  5. Gå til Konto, og rul til højre til sektionen Familie. I denne sektion kan du se alle medlemmerne af din familie.
  6. Vælg Tilføj til familie.
  7. Vælg Tilføj ny.
  8. Når den person, du vil tilføje, bliver bedt om at logge på med mailadressen og adgangskoden til vedkommendes Microsoft-konto, skal du trykke på B på controlleren og derefter trykke venstre styrepind nedad for at vælge Få en ny konto.
  9. Få den person, du vil tilføje, til at oprette en Microsoft-konto ved hjælp af instruktionerne.
  10. VælgFøj til familie, når du bliver bedt om det.

Bemærk! Hvis den person, du har tilføjet, er et barn, føjes barnet automatisk til din familie.