Løs problemer, der opstår, når du vil ændre indstillinger for onlinesikkerhed eller beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox One

Hvis du har problemer med at ændre indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på din Xbox One-konsol, skal du tjekke følgende:

• Du er logget på Xbox Live. Du skal være online og logget på for at kunne foretage ændringer.
  • Du er logget på konsollen med en voksenkonto. Børn og teenagere kan ikke foretage ændringer af deres egne indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed.
  • Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du prøver at ændre indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger, skal du søge efter fejlen ved hjælp af værktøjet til fejlkodesøgning.
Bemærk! Hvis du vil administrere dit barns indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, skal du se Sådan kan en forælder ændre indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for et barns konto. Hvis du prøver at gendanne din konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto. Hvis du prøver at gendanne din adgangskode, skal du se Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-26T12:21:47.9900678+00:00

Løsning 2: Administrer indstillingerne for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox.com

Hvis du har problemer med at administrere indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på din konsol, skal du logge på med din Microsoft-konto og klikke på Onlinesikkerhed på Xbox One for at gennemse og ændre dine indstillinger online.

Løsning 3: Tilføj eller fjern en adgangsnøgle for at ændre indstillingerne

Har du konfigureret indstillingerne Login, sikkerhed og adgangsnøgle på din Xbox One, så der skal bruges en adgangsnøgle til at ændre indstillinger? Hvis du har glemt din adgangsnøgle, kan du fjerne adgangsnøglen. Hvis det tre gange mislykkes at angive din adgangsnøgle, bliver du bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto. Skriv adgangskoden – så kan du fjerne den adgangsnøgle, som du ikke kan huske.

Hvis du vil oprette en ny adgangsnøgle, skal du vælge opret en ny adgangsnøgle og følge instruktionerne.

Hvis du ikke har tilføjet en ny adgangsnøgle, bliver du bedt om at skrive din adgangskode, hvis indstillingerne Login, sikkerhed og adgangsnøgle stadig kræver, at der skal angives en adgangsnøgle for at ændre indstillingerne. Du skal ændre denne indstilling for ikke at blive bedt om adgangsnøglen.