Du kan ikke føje nogen til din familie på Xbox One

Du kan ikke føje et nyt medlem til din familie på Xbox One.

Løsninger

Løsning 1: Sørg for, at du er logget på med en voksenkonto

Du skal bruge en voksenkonto til at føje et medlem til din familie. Børn og teenagere skal have et voksent familiemedlem til at tilføje den nye person.

Løsning 2: Tjek, at den nye person ikke allerede er med i en anden familie

En konto kan kun være medlem af én familie ad gangen. Sådan kan du finde ud af, om en person allerede er med i en familie:

1. Få den person, du prøver at føje til din familie, til at logge på sin konsol og gå til Familie (rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden, og vælg Alle indstillinger og derefter Familie. Eller få personen til at logge på sin Microsoft-konto og vælge Familie i menuen).

2. Hvis der er angivet en konto på dette sted, er personen i øjeblikket med i en familie. Personen skal fjernes fra denne familie, før han eller hun kan føjes til en anden familie.

• Hvis personen er et barn eller en teenager, skal en voksen i personens familie fjerne ham eller hende.
  • Hvis personen er voksen, kan personen fjerne sig selv, medmindre han eller hun er den eneste voksne, og der er knyttet børnekonti til familien. I så fald skal barnet fjernes, inden den voksne kan blive fjernet. Barnet skal føjes til en anden familie, hvis det fortsat skal kunne bruge Xbox Live-tjenesten.

Bemærk! Enkeltpersoner kan ikke fjerne sig selv fra en familie via Xbox One-konsollen – dette kan kun gøres af en anden voksen fra den samme familie. Men en person kan fjerne sig selv via sin Microsoft-konto i en webbrowser.

Den nye familie kan nu invitere den nye person til at være med.