Brug indholdsbegrænsninger på en Xbox One-konsol, når der ikke er logget nogen på

Du kan angive begrænsninger for, hvad gæstekonti kan gøre på din Xbox One-konsol, når der ikke er logget nogen brugere på. Disse indstillinger kan ændres af enhver voksen, der er logget på konsollen.

Angiv indstillinger for, hvilken spil, apps og film som gæster kan få adgang til, når der ikke er logget nogen brugere på

Brug følgende fremgangsmåde for at ændre indholdsbegrænsningerne for konsoller, som ikke har nogen påloggede brugere:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
Xbox One Guide til venstre på startskærmen
  1. Vælg Indstillinger.
Ikonet Indstillinger er valgt i Xbox One Guide, og ruden Indstillinger vises.
  1. Vælg Alle indstillinger.
Ikonet Indstillinger er valgt i Xbox One Guide, og ruden Indstillinger vises
  1. Vælg System.
  2. Vælg Begrænsninger, når der er logget af konsol.
Kategorien
  1. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto for at bekræfte din identitet.
Skærmen
  1. Rediger de ønskede indstillinger. Vælg Adgang til indhold, og vælg derefter den alder, du vil bruge.
  2. Tryk på B-knappen  på controlleren, når du er færdig.

Hvis du vil lære, hvordan du giver en gæst tilladelse til at tilsidesætte disse indstillinger, skal du se Brug en Xbox One-konsol som gæst.