Indholdsbegrænsninger, når en voksen og et barn er logget på Xbox One

Hvad sker der, når både en barnekonto og en voksenkonto er logget på?

Hvis de fleste eller alle dine apps og spil er blevet erstattet af indhold, der er "Egnet for alle", eller hvis du ikke kan finde en app eller et spil (f.eks. Halo), er både du og mindst ét af dine børn med indholdsbegrænsninger logget på Xbox One.

• Når både en voksen og et barn er logget på Xbox One, gennemtvinger konsollen de indholdsbegrænsninger, der er angivet for barnekontoen. Det betyder, at hvis dit barn eller din teenager ikke har tilladelse til at se en film med voksenindhold, så kan du heller ikke se denne film, så længe barnet er logget på.
  • Når et barn logges på, mens en voksenkonto bruger indhold uden begrænsninger, bliver spillet eller appen afbrudt, og den voksne bruger bliver bedt om at give barnet tilladelse til at bruge eller se indholdet.

Dette kan ske i følgende situationer:

• Kinect-sensoren er konfigureret til at logge genkendte spillere på automatisk. Hvis en spiller genkendes og logges på, når han eller hun går ind i spilleområdet, bliver spillet afbrudt, og brugeren bliver bedt om at give barnet lov til at se indholdet.
  • Barnet er blevet logget på, mens den voksne var ude af rummet.
  • Barnet blev ikke logget af, da han eller hun var færdig med at bruge Xbox One.

Hvilke muligheder har jeg?

Du har tre muligheder i hvert af disse scenarier.

Løsning 1: Giv dit barn lov til at bruge indholdet med en permanent begrænsningsundtagelse for netop dette indhold

Hvis du er en voksen i den samme familie som barnet, skal du vælge din konto i tilladelsesmeddelelsen og følge instruktionerne for at give barnet tilladelse. Du bliver bedt om at vælge et af tre niveauer:

• Altid – angiver en permanent undtagelse, som ikke kan tilbagekaldes, for indholdsbegrænsningen.
  • Kun denne gang – giver en engangs-tilladelse.
  • Annuller – afviser anmodningen om en undtagelse for begrænsningerne. De nuværende indstillinger for barnekontoen bliver fortsat anvendt.

Få mere at vide om, hvordan du angiver undtagelser for indholdsbegrænsninger.

Løsning 2: Log barnekontoen af

Du får igen de tilladelsesniveauer, som du har fået tildelt, når barnet er logget af. Sådan logger du dit barn af:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Log på.
  2. Vælg dit barns konto.
  3. Vælg Log af.
En billede af

Løsning 2: Luk anmodningen om tilladelse

Tryk på B-knappen på din controller for at gå tilbage og fortsætte med at bruge de begrænsede indstillinger, mens dit barn er i rummet.