Et barns konto vises ikke længere i din familie på Xbox One

Problem

Dit barns konto vises ikke længere i din familie på Xbox One.

Løsninger

Løsning 1: Hvis dit barn er myndigt, skal du spørge, om dit barn har fjernet sin profil fra familien.

En bruger, der er lovmæssigt myndig (f.eks 18 år i Danmark), har samme rettigheder og tilladelser som en voksen på Xbox One-konsollen. Det betyder, at denne person ikke længere er underlagt forældrekontroller og når som helst kan forlade familien.

Bemærk! Myndighedsalderen varierer fra land til land.

Løsning 2: Spørg de andre voksne familiemedlemmer, om de har fjernet barnets konto fra familien.

Hvis du vil gendanne barnets konto i familien, skal du blot føje personen til familien igen, når du er logget på din konto.

Bemærk! Det primære formål med en familie på Xbox One er, at den giver mulighed for at administrere børnekonti. Alle voksne i en familie har rettigheder til at administrere de børnekonti, der er med i familien, dvs. at de også har rettigheder til at fjerne et barns konto fra familien.

Du kan vælge at fjerne en voksen fra familien, hvis du ikke vil have, at denne voksne skal kunne ændre dit barns konto. Hvis du fjerner en voksen bruger fra familien, har det ingen betydning for denne persons Xbox Live Gold-abonnement eller -indhold. Denne bruger mister blot retten til at administrere de børnekonti, der findes i familien.

Løsning 3: Kontakt Xbox Support, hvis du ikke kan tilføje dit barns konto igen, eller hvis du tror, at din konto er blevet angrebet. Xbox Support-teamet kan undersøge dette for dig.