Om de grundlæggende familiesikkerhedsfunktioner på Xbox One

Med sikkerhedsfunktionerne på Xbox One kan du styre, hvilke typer indhold hvert familiemedlem kan få adgang til på Xbox One. Hvis du vil angive indholdsbegrænsninger, skal du se Sådan kan en forælder ændre indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for et barns konto. Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse funktioner, skal du se Løs problemer, der opstår, når du vil ændre indstillinger for onlinesikkerhed eller beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox One.

Sikkerhedsfunktioner

Adgang til indhold

Du kan angive indholdsbegrænsninger med udgangspunkt i indholdets aldersanbefaling. I Xbox One bruges alderen til at styre, hvilket indhold barnet har adgang til, f.eks. spil med bestemte aldersgrænser, film, tv-serier og musik. Hvis barnet er under 8 år, er Adgang til indhold som standard indstillet til "Fra".

Sådan ændrer du standardindstillingen for dit barn:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Familie under Konto.
  5. Vælg den barnekonto, du vil opdatere.
  6. Vælg Adgang til indhold.
  7. Indholdsgrænserne er ubegrænsede for alle brugere over 8 år. Du kan vælge de forudindstillede aldersrelaterede begrænsninger ved at vælge dit barns alder på listen. Vi viser de forudindstillede værdier for den alder. Der anvendes ikke automatisk begrænsninger ud fra fødselsdatoen – du bestemmer, hvilket niveau der er passende.

Webfiltrering

Med webfiltrering kan forældre bestemme, hvilken type websteder deres barn kan få adgang til i appen Microsoft Edge. Der er følgende standardindstillinger for hver aldersgruppe:

• Små børn: Almen interesse
  • Konti til børn og teenagere: Onlinekommunikation

Sådan ændrer du standardindstillingen for dit barn:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Familie under Konto.
  5. Vælg kontoen for det familiemedlem, hvis indstillinger du vil ændre, og vælg derefter Webfiltrering. Vælg den relevante indstilling.

Bemærk! Indstillingerne for webfiltrering på Xbox One-konsollen kan ikke overføres til andre Microsoft-tjenester, f.eks. Windows 10. Indstillingerne for din Windows-pc kan administreres på Microsoft Safety & Security Center.

Muligheder for køb

På Xbox One kan forældre styre, hvilke typer apps det enkelte barn kan downloade fra Xbox Store. Der er følgende indstillinger:

• Blocked (ingen)
  • Free apps only (kun gratis apps)
  • Free or paid apps (gratis eller betalte apps)

Sådan ændrer du standardindstillingen for dit barn:

1. Tryk på Xbox-knappen for at vende tilbage til skærmen Start.
  2. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Familie under Konto, vælg kontoen for det familiemedlem, hvor du vil ændre indstillingerne, og vælg derefter Adgang til indhold.
  5. Ret indstillingen Købe og downloade.