Fejlen "Ret dette på internettet " vises, når du logger på din Xbox One

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på din Xbox One-konsol:

Ret dette på internettet

Det kan betyde, at Microsoft har låst din konto, fordi der er registreret mistænkelige forsøg på at logge på din konto fra en tredjepart.

Løsning

Du kan fjerne blokeringen af din konto ved at logge på kontoen i en browser og bekræfte din identitet:

1. Log på account.microsoft.com.
  2. Der bliver sendt en sikkerhedskode til det telefonnummer eller den mailadresse, du har angivet til sikkerhedsnotifikationer. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte oplysningerne på din konto, og nulstil din adgangskode (for en sikkerheds skyld).

Når du har fuldført disse trin online, kan du logge på din konto på konsollen med din nye adgangskode.