Angiv en undtagelse for dit barns indholdsbegrænsninger på Xbox One

Oversigt

Hvis du vil give dit barn lov til at se indhold, der er klassificeret højere end indstillingerne for familiens børnekonti, behøver du ikke at ændre alle indstillinger for at give adgang til en bestemt indholdstype, f.eks. et spil eller en video.

Alle voksne i familien kan angive undtagelser til de indholdsbegrænsninger, der gælder for familiens børnekonti. Du kan vælge mellem to indstillinger, når du angiver undtagelser til indholdsbegrænsningerne:

• Altid – denne indstilling angiver en permanent undtagelse, som ikke kan tilbagekaldes.
  • Kun denne gang – denne indstilling giver en engangstilladelse. Den udløber, når barnet logger af konsollen.

Sådan angives en undtagelse til indholdsbegrænsninger

Bemærk! Hvis du allerede har givet dit barn tilladelse til at købe det spil eller den video, du angiver en undtagelse for, skal indholdet købes, downloades og installeres, før du kan give barnet tilladelse til at bruge det.

1. Få dit barn til at logge på sin konto på Xbox One-konsollen.
  2. Find det indhold, du vil give dit barn tilladelse til at bruge.
  3. Vælg den voksenkonto, der skal give tilladelsen, på skærmen Vælg, hvem der skal give tilladelse.
  1. Angiv mailadresse og adgangskode for den voksnes konto eller konsollens adgangsnøgle.
  1. Vælg enten Altid eller Kun denne gang.

Når du har givet dit barn tilladelse til at bruge indholdet, kan barnet åbne det med det samme.